Finalplast - mramorni granulat

Finalplast mramorni granulat
OPIS PROIZVODA

HOS (EU VOC)

 

Dekorativna žbuka na bazi akrilnih veziva i višebojnih mramornih granulata za obradu vanjskih i unutarnjih zidnih površina najčešće podzida. Ima zaglađenu strukturu. Vodoodbojna je, periva i otporna na UV zrake i atmosferilije.

FINALPLAST se ne smije smrznuti!

 

PRIMJENA

Koristi se za sve vrste fino obrađenih građevinskih podloga: vapneno-cementne, cementne žbuke, beton (star najmanje 3 mjeseca), gipsano-vapnene, temeljne žbuke toplinsko-izolacijskih sustava na području cokla, vlaknenocementne i gips-kartonske ploče, ploče od iverice. Ne primjenjuje se na trajno vlažne podloge, podloge ispod razine zemlje, na podne ili bilo kakve vodoravne površine. Nije prikladan za čiste vapnene i toplinsko izolacijske žbuke.

IZDAŠNOST

4,2 kg/m2

TON KARTA

PAKIRANJE

 25 kg

RAZRJEĐIVAČ

Po potrebi Finalpast se može razrijediti s čistom vodom do 1% na ukupnu količinu.

ASORTIMAN

Prema ton karti “Chromos-Svjetlost”.

NANOŠENJE

Podloga mora biti suha, čvrsta, glatka i čista. Temperatura zraka i podloge mora biti viša od +5°C i niža od +30°C. Relativna vlaga zraka treba biti manja od 80%. Radovi se ne smiju izvoditi po kiši, magli i jakom vjetru. Finalplast pripremamo za ugradnju tako da ga dobro promiješamo električnom miješalicom. 24 sata prije ugradnje Finalplasta obavezno je nanošenje temeljnog premaza Finalgrund Uni u nijansi Finalplasta. Nanosi se ručno nehrđajućom čeličnom gladilicom u debljini zrna i zaglađuje dok je još mokra.

 

ČIŠĆENJE ALATA: vodom, odmah nakon upotrebe