Kemopol Premium Protect - visokopokrivna unutarnja boja

Kemopol Premium Protect visokopokrivna unutarnja boja
OPIS PROIZVODA

Kemopol premium protect je disperzivna boja za unutarnje zidove, vrlo visoke pokrivnosti, 

koja ima svojstvo zaštite unutarnjih zidova od razvoja plijesni. 

Stvara čvrst postojan i elastičan premaz.

 

SPRJEČAVA RAZVOJ ZIDNIH PLIJESNI

PRIMJENA

Namijenjen je zaštiti i dekoraciji svih vrsta unutarnjih zidnih površina, a posebno se preporučuje za prostore u kojima dolazi do povećanja vlažnosti zraka i kondenzacije vodene pare. Zahvaljujući otpornosti na pranje posebno je pogodan za prostore koji su izloženi većem opterećenju (hodnici, stubišta, bolnice, menze, kuhinje restorana, saune, zidovi oko unutarnjih bazena i sl.).

Potrebno je naglasiti da se Kemopol protect primjenjuje samo za prevenciju nastajanja plijesni. Ukoliko je potrebno tretirati već zaraženi zid, nužno je primijeniti Algenon, sredstvo za sanaciju zidova od obraštaja. Preporuka je zid dobro isušiti, Algenon, po preporuci, razrijediti s vodom (1:5) te četkom ili valjkom utrljati u zid u jednom ili u dva sloja ovisno o stupnju kontaminacije. Nakon 24 sata potrebno je oprati tragove plijesni sa zida krpama namočenim u vodu. Nakon isušivanja zida (24 sata) zid prebojati Simpra impregnacijom (po potrebi), a zatim Kemopol premium protectom u dva sloja.

Preporučuje se novi zid impregnirati Simpra univerzalnom impregnacijom. Na čistu, suhu i čvrstu podlogu nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, nerazrijeđen ili razrijeđen s 10-15% vode. Slijedeći sloj se nanosi tek kad je prethodni potpuno suh. Manje prljave podloge mogu se uspješno obnoviti samo jednim premazom. Ne preporučuje se rad na temperaturama ispod +5 °C niti iznad +35 °C. Po prekidu rada ambalažu s bojom dobro zatvoriti, a nakon ličenja pribor oprati vodom.

IZDAŠNOST

5 - 6 m2/l.

POTROŠNJA : 0,18 l/m2 u dva sloja, ovisno o hrapavosti i upojnosti  podloge.

Ne smije se smrznuti!

PAKIRANJE

2 l / 5 l / 15 l

RAZRJEĐIVAČ

 Čista voda.

ASORTIMAN

U sustavu Top Mix moguće je nijansiranje u velikom broju tonova, a upotrebom Kemoton pigmentnih preparacija moguće je dobivanje pastelnih tonova. Proizvodi se u bijeloj boji.