Lazurtop - Debeloslojna lazura

Lazurtop Debeloslojna lazura
OPIS PROIZVODA

HOS (EU VOC)

Lazurtop je lazurni premaz visoke kvalitete namijenjen za uređenje i trajnu i učinkovitu zaštitu svih vrsta drva. Površina drva zadržava cijeloviti izgled, struktura drva ostaje vidljiva. Sadrži UV filtere i vosak za zaštitu drva od oštećenja, a namijenjen je za zaštitu drva, čak i u najgorim vremenskim uvjetima. Uključuje vodootporne tvari, sprječava prodiranje vode u pore drva i sprječava pucanje i oticanje drva. Lazurtop ne sadrži biocide i može se koristiti za zaštitu drva i u interijeru.

PRIMJENA

Prije upotrebe, Lazurtop dobro izmiješati. Dobro ukloniti masnoće i prašinu s drva. Nanosi se nerazrijeđen kistom, valjkom, prskanjem ili uranjanjem u 2-3 sloja, ovisno o željenom intenzitetu boje i opterećenja. Za zaštitu drva u interijeru dovoljna su 1-2 sloja. Sljedeći sloj se nanosi nakon 12 do 24 sata, ovisno o vremenskim uvjetima. Proizvod ne primjenjivati pri temperaturama ispod +5 ° C.

Za drvo koje je izloženo atmosferskim utjecajima, kao i za zaštitu drva od mikroorganizama se preporučuje prije bojanja Lazurtopom nanijeti jedan sloj impregnacijskog premaza Lazurbase.

IZDAŠNOST

8-10 m2

TON KARTA

 

SKLADIŠTENJE

Čuvati u originalno zatvorenj ambalaži na suhom i dobro prozračenom mjestu, na temperaturi od 0 ° C do +30 ° C. Čuvati izvan dohvata djece. Zaštititi od sunčevog zračenja.