Dispervan - boja za fasade

Dispervan boja za fasade
OPIS PROIZVODA

HOS (EU VOC)

 

Dispervan boja izrađena na bazi vodene emulzije polimernih veziva. Lako se nanosi, dobro prianja na podlogu, otporna je na habanje, na srednje opterećene klimatske uvjete, svjetlootporna, otporna na alkalije i paropropusna.

 

NA BAZI VODE

PRIMJENA

Podloga na koju se nanosi Dispervan mora biti suha, oslobođena slabo vezanih slojeva i čista. Preporučuje se uvijek, a naročito kad je podloga siromašna vezivom (pjeskasta, sklona prašenju, labavo vezana) impregnirati Simpra univerzalnom impregnacijom. Nanosi se kistom, valjkom ili prskanjem u dva sloja. Drugi se sloj nanosi tek nakon potpunog sušenja prvog sloja, nerazrijeđen ili razrijeđen s 5-10% vode. Ako se podloga ne impregnira, preporučuje se nanošenje u tri sloja pri čemu se prvi sloj razrijedi s 30% vode, a druga su dva nerazrijeđena ili razrijeđena s najviše 5-10% čiste vode. Ne preporučuje se rad na temperaturama nižim od +5 °C!

IZDAŠNOST

4-5 m2/l ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge.

Ne smije se smrznuti!

PAKIRANJE

0.75l / 2 l / 3 l / 5 l / 15 l

RAZRJEĐIVAČ

Razrjeđuje se čistom vodom.

ASORTIMAN

Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom TOP MIX sustava za nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz naše ton karte, uključujući i ton karte ostalih proizvođača, te RAL karta.